LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

11

srpen
2019

Kytarová zbrojnice #11 – The Agony

témata: Kytarová zbrojnice | Pro muzikanty | Tvorba novinky

úvodní fotka

Jedenáctý díl Kytarové zbrojnice se nese ve znamení heavy rockových riffů a dívčího šarmu kytarového tandemu Nikola Kandoussi a Tereza Pšenčíková z kapely The Agony. Holky nám daly nahlédnout pod pokličku svého divotvorného kytarového hrnce a ukázaly všechny přísady, díky kterým tato divoká dívčí kapela dobývá velká pódia u nás i v zahraničí.


Kapelu The Agony mi poprvé ukázal Tony Salva, který jim ladil jejich kytarové vybavení. Trvalo asi rok, než jsem se dostal na koncert. No a to už byl jen krůček od toho, pozvat a dohodnout natáčení Kytarové zbrojnice. A tak se i stalo. Natáčelo se u kapely ve zkušebně a ač to byla pro mne trochu změna (dva hosté místo jednoho), tak jsme to nakonec zvládli. A jako vždy, natáčelo se ještě jedno extra video... a dopadlo to tedy dost ujetě (pokud ho zveřejníme, uvidíte sami).

Tato divoká parta má na svém kontě již dvě studiová alba, obježděná pódia předních českých i zahraničních festivalů nebo předskakování zahraničním hvězdám jako Girlschool či Loudness. Kapela je svým způsobem jedinečná a rozhodně má drive a stojí za pozornost.

„Jsme takové osmikozé dívčí kvarteto”

Rád bych moc poděkoval partnerům tohoto videa, díky jejichž pomoci je realizace tohoto mého projektu snazší a v budoucnu mohou vznikat další a další díly. Konkrétně lidem z Widara, Coffee Custom Cabs, Janicek Picks, Furch guitars, Jolana guitars, LeeHooker InstrumentsMUSICstage.cz.

A jako bonus si můžete na stránkách MUSICstage.cz přečíst rozhovor, který jsme pro Vás s Michalem jednoho letního dopoledne připravili v pražské Stromovce.

 

Líbí se Vám co dělám a rádi by jste mne v tom podpořili? Info jak se stát mým patronem ZDE.


Video — reportáž

Přepínat jednotlivé kapitoly tohoto videa lze pouze v prostředí YouTube (najdete je dole v popisu videa). Pro otevření videa v prostředí YouTube spusťte video a poté klikněte na logo YouTube v pravém dolním rohu.

Nezapomeň se přihlásit k ODBĚRU mého YouTube kanálu.


Seznam vybavení: Nikola Kandoussi

ELEKTRICKÉ KYTARY:

elektrické kytary
Vlevo Stratocaster Terezy a dvě levácké kytary Nikoly.

APARATURA:

aparatura

PEDALBOARD A EFEKTY:

pedalboard a efekty

DOPLŇKY:


Seznam vybavení: Tereza Pšenčíková

ELEKTRICKÁ KYTARA:

APARATURA:

doplňky
Aparát vlevo patří Tereze a ten vpravo Nikole.

doplňky

PEDALBOARD A EFEKTY:

doplňky

DOPLŇKY:

doplňky


Tereza, Maťo a Nikola
A na závěr společné foto... (Terka Pšenčíková, Maťo Mišík a Niki Kandoussi, 14. července 2019)


VIDEOKLIP: The Agony — Loverboy Psycho

 

SDÍLEJ:

KOMENTÁŘE:

VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty