LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

16

leden
2017

Rozhovor pro časopis MUSICstage.cz

témata: Muzika | Pro muzikanty

Obsáhlý rozhovor o muzice, kapelách, mé spolupráci s Kirkem Hammettem a o mém kytarovém vybavení pro časopis MUSICstage.cz.

Kytarista Maťo Mišík je známé jméno nejen v hudebním světě, ale také ve výtvarné a grafické dimenzi. Syn zpěváka Vladimíra Mišíka hrál s poměrně zvučnými jmény, ale momentálně spolupracuje s ještě zvučnějšími. Mimo to se po delší pauze opět vrátil ke kytaře s novou, velmi slibnou kapelou Gingerhead.


Maťo, dlouho o tobě jakožto o muzikantovi nebylo slyšet, teď se vracíš s novou kapelou Gingerhead. Proč taková pauza?
U mne je to vždycky ve vlnách. Například s Tata Bojs jsem hrál přibližně dva roky a po odchodu jsem se věnoval pár let víc výtvarným věcem a menším hudebním projektům. Potom přišla Aneta Langerová, se kterou jsem strávil také asi dva roky a po ukončení naší spolupráce jsem měl relativně dlouhé období, kdy jsem nehrál skoro vůbec. Nějak mne tehdy zcela přešla chuť hrát na kytaru. Ta se naštěstí po pár letech vrátila a poslední dva roky jsem si začal připravovat dokonce vlastní sólový projekt. Ale těsně před jeho spuštěním se nečekaně, sama od sebe přihodila kapela! A začalo to být tak zajímavé, že jsem celý sólový projekt zastavil a veškerou energii začal věnovat Gingerhead. Tak silnou konstelaci lidí jsem osobně ještě nezažil...

Celý rozhovor na stránkách MUSICstage.cz.

 

 

 

 

 

 

 

 

SDÍLEJ:
VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty