LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

16

červenec
2013

Maxon SD-9 vs Analog Man "Super MOD" modifikace

témata: Pro muzikanty

Porovnávací video, jak zní originální distortion pedál Maxon SD-9 a jeho upravená verze od malé americké firmy Analog Man.

Tento pedál jsme si pořídil na doporučení mého kamaráda Lukáše Martínka a opravdu mě hodně bavil. Nicméně mi na něm pořád něco chybělo, ale neuměl jsem to přesně definovat. Až když jsem jednou procházel stránky Analog Man, našel jsem popis modifikace/úpravy tohoto pedálu, jež přesně vystihoval to, co mi na pedálu stále scházelo. A jelikož firmička Analog Man patří opravdu k první lize v úpravách a výrobě kytarových boutique pedálů, neváhal jsem a s penězi strčenými v prostoru pro baterku jsem pedál odeslal do vzdáleného Connecticutu v USA. Po krátké době se mi pedál vrátil upravený a patřičně „obrandovaný“ obrázky od Analog Man. Modifikace pedálu velmi prospěla a splňuje přesně to, co jsem od toho očekával. Ale je to jen „moje ucho“ a pro někoho jiného může být původní zvuk SD-9 naprosto vyhovující.

Podrobnosti o této velmi povedené modifikaci naleznete přímo ZDE na stránkách Analog Man.

Jo a tu angličtinu ve videu berte prosím s rezervou ... ale není jiné cesty než začít mluvit, i když nedokonale. Kytaristé mi myslím rozumějí :)

SDÍLEJ:
VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty