LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

6

září
2012

Datlová sladká rýže — příprava

témata: Dobré jídlo

Zdravá, teplá, sladká a hl. chutná snídaně či oběd, vycházející z indické Ájurvédské kuchyně.

Už delší dobu mne baví, se zabývat celkově zdravým přístupem k životu. A naprosto zásadní součástí je stravování. Obzvláště v chladných dnech se doporučuje lehká a teplá snídaně, ideálně sladkého charakteru (dopoledne je tělo více nastaveno na zpracovávání cukrů).

Tento recept je takovou mou variací na indické Ájurvédské pokrmy z rýže a jelikož jsem si ho opravdu oblíbil, rád se o něj s vámi podělím.

SDÍLEJ:
VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty