LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

1

srpen
2015

Czech Predators na FF Cosplay 2015

témata: Tvorba novinky

Dokument o tom, jak se čeští Predátoři vydali na Festival Fantazie a zvítězili v kostýmové soutěži FF Cosplay 2015.


Mám dost švihlého kamaráda Dušana, se kterým jsme v pradávnu měli naší první metalovou kapelu. A jako každý z nás, má i Dušan svou „úchylku”. Je to filmová postava Predátor. Postupně si nakoupil a dal do kupy kompletní kostým tohoto vesmírného lovce a k velkému nadšení našel stejně švihlého nadšence Petra, který taktéž zatoužil státi se Predátorem. Chlapci se dali do kupy a své hrozivé duo pojmenovali Czech Predators.

V létě 2015 jsem predátory doprovázel na jejich bojové výpravě na Festival Fantazie v Chotěboři, kde se (nakonec jen jeden z nich) zúčastnili kostýmové soutěže FF Cosplay 2015. Jejich přítomnost na festivalu vyvolala opravdu velký zájem návštěvníků i účinkujících (jak se můžete přesvědčit z níže umístěného video-dokumentu, který jsem pro chlapce natočil). No a vše dovršilo Petrovo vítězství ve zmiňované soutěži FF Cosplay 2015, kde se se svým Predátorem umístil na prvním místě v kategorii Sci-Fi.

Českým Predátorům jsem nakonec zřídil jejich vlastní YouTube kanálFacebook stránku, jež jsem ozdobil i vkusným designem z mé dílny. Sledujte tedy i vy, další dobrodružství našich Czech Predators!


Video


Krátký video-dokument, který jsem na FF pro chlapce natočil.


Fotografie


Pro Czech Predators jsem vytvořil i tuto grafiku jejich Facebook a YouTube kanálů.

SDÍLEJ:

KOMENTÁŘE:

VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty