LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

19

březen
2019

V novém klipu Gingerhead se Mišík bičuje a lije vosk na tvář

témata: Muzika | Tvorba novinky

Videoklip skupiny Gingerhead k novému singlu To mezi náma...


Z našeho posledního videoklipu mám radost. Ač bylo natáčení celkem divoké, dopadlo to dobře a klip celkově působí příjemně a zábavně a o to šlo.

Poprvé jsem si vyzkoušel trochu toho herectví a společně s Eliškou, zpěvačkou naší kapely jsme si zahráli hlavní role. Jednalo se o tzv. low-budget projekt, takže jsme si vše zajišťovali sami. Pár dní před natáčením jsem doma vyráběl bičík, kterým jsem se v klipu taky patřičně zmrskal a klíčové symboly, kolem kterých se to vše točí. Pokud někoho z vás zajímá, jaké je to nalít si horký vosk na tvář... tak nic moc. A to, že jsem se měl před tím namazat speciálním krémem, jsem se dozvěděl až poté. Ale dalo se to přežít a dopadlo to bez následků. Natáčelo se dva dny a občas to bylo dost dramatické. Nejvíc jsme bojovali s denním světlem a nakonec se stejně několik záběrů točilo až za tmy. Ale v postprodukci jsme to s Jakubem celkem zachránili. Nicméně mám fakt radost, že jsme se dokopali a natočili klip, kde konečně hraje celá kapela.

Trn z paty nám vytrhla firma Sanu Babu, která nám nakonec zapůjčila komplet oblečení a rekvizity. Takže ještě jednou velké díky!

Natočeno v únoru 2019.

Scénář, režie a střih: Albert Hospodářský
Kamera: Jakub Dušek
Námět: Luboš Moravec
Postprodukce: Jakub Dušek a Maťo Mišík

Hráli (členové skupiny Gingerhead):
Eliška Pekárek Flaková
Maťo Mišík
Tomáš Piala
Luboš Moravec
Vlasta Klein

Více o kapele Gingerhead ZDE.


 

SDÍLEJ:
VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty