LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

7

červen
2019

Kytarová zbrojnice #9 – Adam Krofian

témata: Kytarová zbrojnice | Pro muzikanty | Tvorba novinky

úvodní fotka

Hostem této kytarové video-reportáže je rodák z Hradce, kytarista a zpěvák úspěšné surf-stoner rockové kapely The Atavists, Adam Krofian. Krom toho, že nás tento milovník špinavého retro zvuku v reportáži pečlivě provede svým trošku bizarním kytarový vybavením, se také například dozvíte, že kytara se dá zdárně použít i pro nahrávání vokálů nebo bubnů.


O Adamovi se říká, že je nejlepším kytaristou z Hradce a něco na tom asi bude. Se svojí kapelou The Atavists slaví nemalé úspěchy. Mají na kontě už dvě alba, letos získali dvě ceny Anděl a nedávno dokonce předskakovali asi největší britské kapele současnosti, skupině Muse.

Adam je velký milovník netypických kytar, špinavých zvuků a vůbec všeho co zavání retrem. V reportáži nám podrobně představí všechny své „podivné“ kytary, zesilovače a svůj efektový pedalboard, který vykazuje známky značného použití a rozkladu. Pohodlně se posaďte, udělejte si třeba kávu s bábovkou, jelikož tento report vás na víc než hodinku zcela pohltí.

„Mám rád vady na mých kytarách, jsou díky nim osobité”

Rád bych moc poděkoval partnerům tohoto videa, díky jejichž pomoci je realizace tohoto mého projektu snazší a v budoucnu mohou vznikat další a další díly. Konkrétně lidem z Widara, Coffee Custom Cabs, Janicek Picks, Furch guitars, Salvation Audio, Samurai ShotMUSICstage.cz.

A jako bonus si můžete na stránkách MUSICstage.cz přečíst rozhovor, který jsem s Adamem v rámci tohoto natáčení spáchal... jsou tam fakt perly!

Líbí se Vám co dělám a rádi by jste mne podpořili? Info jak se stát mým patronem ZDE.


Video — reportáž

Přepínat jednotlivé kapitoly tohoto videa lze pouze v prostředí YouTube (najdete je dole v popisu videa). Pro otevření videa v prostředí YouTube spusťte video a poté klikněte na logo YouTube v pravém dolním rohu.

Nezapomeň se přihlásit k ODBĚRU mého YouTube kanálu.


Seznam vybavení:

ELEKTRICKÉ KYTARY:

elektrické kytary

APARATURA:

aparatura

aparatura

aparatura

PEDALBOARD A EFEKTY:

pedalboard a efekty

DOPLŇKY:

doplňky


Petr a Maťo
A na závěr společné foto... (Maťo Mišík a Adam Krofian, 12. května 2019)


VIDEOKLIP: The Atavists — Let You Go

 

SDÍLEJ:

KOMENTÁŘE:

VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty