LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

7

červenec
2019

Kytarová zbrojnice #10 – Michal Pelant

témata: Kytarová zbrojnice | Pro muzikanty | Tvorba novinky

úvodní fotka

Hostem desátého dílu Kytarové zbrojnice je můj kamarád, kytarista a zpěvák Michal Pelant, kterého můžete nejčastěji vídat v kapele Davida Kollera. V tomto videu se Michal podělil o své dlouholeté zkušenosti profesionálního hudebníka a provedl nás svým aktuálním kytarovým koncertním vybavením.


S Michalem se známe už z doby jeho první kapely Chameleon, pro kterou jsem tehdy dělal dokonce obálku CD. Vždycky se mi líbilo, jak Michal hraje a skládá a mám radost, že přijal pozvání do tohoto mého pořadu. Kuriozitkou je, že Michal nevystudoval kytaru, ale „operní zpěv”!

Michal není jen skvělý kytarista, ale jako autora a producenta ho najdete podepsaného pod mnoha alby jako David Koller, Jasná Páka, Lenka Nová a další. Krom účinkování v kapele Davida Kollera ho můžete vídat ještě v kapelách Hudba Praha, Jasná Páka nebo jako sólistu v jeho vlastní kapele.

 

„Mám to štěstí, že hraju asi v nejhlasitěší kapele u nás.”

Rád bych moc poděkoval partnerům tohoto videa, díky jejichž pomoci je realizace tohoto mého projektu snazší a v budoucnu mohou vznikat další a další díly. Konkrétně lidem z Widara, Coffee Custom Cabs, Janicek Picks, Furch guitars, Salvation Audio, Samurai Shot, Jolana guitars, LeeHooker InstrumentsMUSICstage.cz.

A jako bonus si můžete na stránkách MUSICstage.cz přečíst rozhovor, který jsme pro Vás s Michalem jednoho letního dopoledne připravili v pražské Stromovce.

Líbí se Vám co dělám a rádi by jste mne podpořili? Info jak se stát mým patronem ZDE.


Video — reportáž

Přepínat jednotlivé kapitoly tohoto videa lze pouze v prostředí YouTube (najdete je dole v popisu videa). Pro otevření videa v prostředí YouTube spusťte video a poté klikněte na logo YouTube v pravém dolním rohu.

Nezapomeň se přihlásit k ODBĚRU mého YouTube kanálu.


Seznam vybavení:

ELEKTRICKÉ KYTARY:

elektrické kytary

AKUSTICKÉ KYTARY:

Akustické kytary

APARATURA:

aparatura

aparatura

PEDALBOARD A EFEKTY:

pedalboard a efekty

DOPLŇKY:

doplňky


Petr a Maťo
A na závěr společné foto... (Maťo Mišík a Michal Pelant, 20. června 2019)


VIDEOKLIP: Michal Pelant — Mezi Psem a Vlkem

 

SDÍLEJ:

KOMENTÁŘE:

VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty