LANGUAGE
Vítejte v mé hudebně-výtvarné kuchyni

HLAVNÍ TÉMATA

TÉMATA

NĚCO Z MÝCH
SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

INSTAGRAM

YOUTUBE

5

prosinec
2023

Kytarová zbrojnice #30 – Karol Komenda

témata: Kytarová zbrojnice | Pro muzikanty | Tvorba novinky

úvodní fotka

Kytarista a zpěvák Karol Komenda, který je také členem kapely Bena Cristovao, nás v tomto díle Kytarové zbrojnice podrobně provedl svým kytarovým koncertním vybavením. Milovníci tradičního blues rockového zvuku si přijdou na své... Fender, Gibson, Marshall.


Karol Komenda je slovenský kytarista a zpěvák, pohybující se na pomezí blues a moderního rocku. Svou autorskou tvorbu naplno uplatňuje ve svém projektu Karol Komenda Group. Jako profesionální muzikant je slyšet na mnohých tuzemských albech a v neposlední řadě je členem doprovodné skupiny populárního interpreta Bena Cristovao. Za zmínku stojí, že v roce 2013 se Karol oběvil i v televizní soutěži SuperStar.

9. listopadu 2023 jsem za Karolem odskočil do Pražské O2 Arény, kde se chystal už druhý vyprodaný kncert Bena Cristovao a kde jsme společně natočili tento díl pořadu Kytarová zbrojnice. Karola najdete na YouTube, InstagramuFacebooku.

Rád bych poděkoval partnerům tohoto dílu, díky jejichž pomoci je realizace tohoto mého projektu snazší a v budoucnu mohou vznikat další a další díly. Konkrétně jsou to: WidaraCoffee Audio, Janicek PicksKing Pickups. Dále mé velké poděkování patří Vám všem, kdo pořad Kytarová zbrojnice podporujete svým členstvím ve fanklubu na Herohero i mimo něj.

„Richie Kotzen je můj velký vzor"

Líbí se ti pořad Kytarová zbrojnice a rád by jsi mne podpořil(a)? Info jak se stát mým patronem ZDE.


Video — reportáž


ℹ️ Přepínat jednotlivé kapitoly tohoto videa lze pouze v prostředí YouTube (najdete je dole v popisu videa). Pro otevření videa v prostředí YouTube spusťte video a poté klikněte na logo YouTube v pravém dolním rohu.

Nezapomeň se přihlásit k ODBĚRU mého YouTube kanálu.


Seznam vybavení:

KYTARY:

kytary
 

APARATURA:

aparatura (digital)

aparatura (analog)

PEDALBOARD & EFEKTY:

pedalboard

DOPLŇKY:

doplňky


Karol a Maťo
A na závěr společné foto... (Karol Komenda a Maťo Mišík, 9. listopadu 2023)


VIDEOKLIPY

 

 

 

 

SDÍLEJ:

KOMENTÁŘE:

VZHŮRU
© 2024 All rights reserved.
webdesign by MAToMATIC studio | code by Qwerty